// Strawberry Cupcake


HELLO VISITER ! I'm short strawberry cupcake and I'm eighteen thousand years old from the oven ❤ (Y)


► My Biography
► My Stuff
► My Friends
► My Diary

videokeman mp3
I Wont Give Up – Jason Mraz Song Lyrics





Template & Skin by : Husnaa.
Big help from : Wani | WHI | C4U | Una


Older Post
jpj and still waiting for the jpj
Tuesday, June 26, 2012 | 12:09 AM | 0 Sweet Cupcake
hello assalamualikum .hehe .hari ni mira nak share dgn korang about lesen mira yang dah tertunggak hampir 5 bulan lamanyaa kann ?mira pun tak tahu ni salah mira yang selalu tunda2 time belajar ke pakcik lesen tuh yang malas nak bawak mira oergi belajar kereta .haha .hari ni mira nak cakap dengan korang about KETIDAKPUASAN hati mira dekat pakcik lesen nih .duit lesen mira semua sudah bayar habis .malah mira tambah hampir rm 250 lagi .so total mira habis untuk lesen kereta sahaja hampir rm 1250.tapi lesen mira tak pun siap2 lagi .dah lah setiap kali dia hantar mira dia mintak duit tambang minyak .why so bad hah this pakcik .erghh .mira pun takde lah kesah sgt about the money that he take from me .but .buat lah kerja dgn betul .nih tak bila mira tak bayar je,dia nak marah2 .ergh .mira pun tak nak lah jadik orang yang kurang ajar dengan orang tua .so mira just diamkan jek .takut tersalah cakap nanti buruk padahnya kan .hmm .this thursday i will take my jpj test .hopefully everything gonna be fine  .mira harap dapat pakcik jpj yang lembut hatinya .hahaha :) and to this pakcik saya harap pakcik dapat buat kerja pakcik dgn baik .dont be too greedy lah .duit tuh tak kemana tapi kualiti tuh yang kena jaga .hehe ,marah betul kan .hihi .okay doakan mira okay for my jpj test this saturday .bye bye :)


p/s:Jika kejahatan dibalas kejahatan,maka itu adalah dendam.jika kebaikan dibalas kebaikan itu adalah perkara biasa,jika kebaikan dibalas kejahatn .itu adalah zalim .tapi jika kejahatn dibalas kebaikan itu adlah mulia dan terpuji ~la roche ~

Labels:


its all about we and Klinik Perubatan Ampang Putra ♥ ♥ ♥
Sunday, June 24, 2012 | 11:13 PM | 0 Sweet Cupcake
assalamualaikum and selamat petang to everyone  .okay today mira cuma nak cte kat korang only about we and klinik ampang putra .siapa yang tahu dekat mana klinik ni ?datang eh nanti kalau demam2 .haha act minggu ni minggu last mira kerja kat sini ..fuhhh .rasa macam cepat je masa berlalu  ...pejam celik pejam celik mira dah pun nak resign. .rasanya belum sempat pun nak kenal dengan semua staff  and doctor kat sini dgn lebih baik .hehehhe .ikutkan hati mira memang nak stay lagi pun kat sini,tapi mungkin family mira lagi penting kod .hehe .mira pernah dengar ada orang cakap tak ada cinta yang abadi ...tapi rasanyaa macam salah jek kan .sebabbbb ada cnta yang tak akan hilang daripada hati mira .especially love for semua kawan2 mira yang mira jumpa tanpa sengaja ataupun tak dan seterusnya mereka merekalah jadik sebahagian yang penting dalam hidup mira...hmm ,.sunyii je rasanya kot kalau tak ada dyorang dalam hidup mira..i want to say thank you a lot to all staff include the doctor in clinic ampang putra cos give a sweet memory that i cant forget .
dear may :thanks alot for being my good friend .walaupun kadang2 u garang .hehe .tapi you baik sangat dengan i .                i'm so lucky dapat jumpa kawan macam u .hehe .you.faster find a boyfriend and get merried soon .haha .

dear meena :meena.meena.andd meeenaaaa .haha .thanks to u sebab nak jadik kawan i .and thanks sebab u sangat baik dgn i .hehe .walaupun kita baru je knal kan .tapi u baik sangat .if u want to get married dont forget me hah .haha .

dear azelah :hi kakkkk .hehehhe .nanti kalau kita dah tak kerja lagi mesti rindu dgn akak kan .walaupun akak tu suka sgt buli kita .haha.akakkkk .terima kasih sebab jadik kwan yang baik utk kita .kita bukannya ramai kawan pun .hahah .hehe .kita harap akak kekal dgn boyfriend akak and cepat kawen tau .hihi

dear hanna :hanna .hehe .akak orang pertama yang kita jumpa masa first time masuk clinic .thns sebab jadik kawan and akak yang baik .thanks jugak sebab akak nih jadik ckgu yang baik .haahha .adaa ciri2 nak jadik cikgu ni akak ni .haha .akak cepatlahh carik boyfriend jgnlah memilih sangat okay .nanti lambat kawen .hehehhe

dear shereen :i want to say thanks to u and please forgive me.if i have did wrong to u okay .hopefully u happy in ur life  . 

mira rasa friendship kita dah tersimpum rapi.takkan terputus sampai bila bila .insyaallah .hehe .act i wnt to say than ks also to all doctor here .especially dr hanafiah.dr.rocell and dr suhna .thanks sebab terlalu faham diri mira and banyak bagi tunjuk ajar kat mira .not forget too,dr jaya and dr harcharan .hehe .walaupun kadang2 saya pun tak paham cara doctor .haha .
lastlt i want to say thnaks to mrs kirab sebab bagi mira kerja kat sini .miss baik sangat .hehe .thanks to all staff sebab bagi mira sweet memory that i cant forget in my life .....i'm very appreciate it .hehehe .okay lah mira harap lepas ni kita boleh jumpa jumpa lagi and lepak sama sama .hehe .bye bye

~lot of misses ~ ameera ~

Labels: